Bait-Tech Special G Dark 1kg

Neohodnotené
Značka: BAIT-TECH
Dostupnosť Momentálne nedostupné
Kód: 2501507
7,99 €
Bait-Tech Special G Dark 1kg
Neohodnotené
Značka: BAIT-TECH
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.
Špeciál G Dark je vysoko úspešný kŕmny produkt. Je zložený z GPS90 (najkvalitnejšia super rybia múčka na trhu) a ďalšie vysoko akostné rybacie múčky.

Special G sa osvedčil ako ideálny návnada na dno pre rôzne rybárske techniky. Vhodný pre chytanie s krmítkom, alebo method feedrom. Možno ho namiešať do pasty, urobiť z neho zakrmovací gule, či práškovú návnadu ... využitie je skutočne neobmedzené! Teraz v tmavšej farbe pre nenápadnosť. Ako správne namiešať Special "G" ako Groundbait. Special 'G' je univerzálny Groundbait a môže byť namiešaný na akúkoľvek konzistenciu. Pri miešaní špeciálu 'G' je potrebné vždy myslieť na dve veci, miešať v kruhovej mise a čas od času pridávať vždy malé množstvo vody. Pri ľahkom miešaní Groundbait na suchej strane misy neporušíme jeho atraktívne látky a účinnosť, akonáhle sa dostane do styku s vodou. Možnosti sú nekonečné, možno vytvoriť v uvoľnenej forme, kde dochádza k okamžitému uvoľneniu atraktívnych látok, alebo možno vytvoriť guľu, ktorá sa dostane na dno ešte skôr, než dôjde k rozpusteniu a uvoľňovanie tých najviac žiadaných atraktívnych látok, ktoré zaručene pritiahnu nejedného kapra. Tip na miešanie Groundbait: Za občasného miešania zakaždým pridať veľmi malé množstvo vody !! Miešanie Špeciále "G" pre vytvorenie pasty. Umiestnite malé množstvo SPECIAL 'G' (pár hrstí) do suchej misy. Pomaly pridávajte vodu a za stáleho miesenie končekmi prstov vytvoríte vznikajúce cesto. Unikátny, jemne sa miešacej Špeciál 'G' pomaly začne naberať pastovú konzistenciu, ktorá môže byť namiešaná do akejkoľvek konzistencie pre ďalšie použitie. Pre správne fungovanie nástrahy, je najlepšie, aby pasta bola v mäkšie konzistenciu, viac vábi, viac uvoľňuje atraktívne látky. Tip pre správne namiešanie pasty: Za normálnych okolností, čím viac je pasta mäkšie, tým viac sú jej atraktívne látky aktívnejší a žiadanejšie!

 

použitie:
Pre vytvorenie cesta v uvoľnenej forme, kde dôjde k rýchlemu uvoľneniu atraktívnych látok, alebo vo forme gulí, postupné uvoľňovanie atraktívnych látok; ideálny pre kapry, F1S a zakrmovací rakety.
možno z neho namiešať fantastickú pastu
brilantné Groundbait pre získanie tých najväčších úlovkov
možno použiť na Feederové mix ako obal, alebo na feederové kŕmidlá
ako obal na pelety, mäsové nástrahy
pri zmiešaní s malým množstvom oleja pre dokonalý PVA mix alebo atraktívna pastu
môže byť pridaný do iných krmítkových zmesí na zvýšenie úrovne atraktívnych látok, ideálny pre chladné a čistej vody.
Akonáhle ho raz vyskúšate, zistíte, že možnosti a nápady pre jeho využitie sú nevyčerpateľné!

BALENIE 1KG

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: