Haldorádó FermentX Natural Bait 12, 16 mm - TEJSAVAS FX1

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (3 ks)
Kód: HD18374
5 €
Haldorádó FermentX Natural Bait 12, 16 mm - TEJSAVAS FX1
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Základom nástrahy je prírodná peleta zo 100% prírodného kaučuku. Vďaka svojmu špeciálnemu materiálovému zloženiu je schopný ľahko absorbovať fermentovaný vývar bohatý na stopové prvky a bielkoviny, presne pridané amíny, vitamíny a minerály.

Bazová šťava, tiež známa ako tekutina na uchovávanie návnad, ktorá definuje charakter, chuť a farbu návnady, sa vyrába rovnakým fermentačným procesom ako krmivá a semená spoločnosti FermentX. Okamžite začne pracovať po vstupe vody a postupne po dlhú dobu vyteká fermentovaná tekutina bohatá na atraktanty, ako maják, ktorému sa ryby v oblasti nevyhnú. Jeho novinka spočíva aj v tom, že je nerozpustný vo vode (vydrží tam aj niekoľko dní), je však vyrobený z úplne prírodného materiálu, nie z gumy, ani z plastu! Vďaka svojmu prírodnému pôvodu sa rybou nepovažuje za cudziu látku.

Dostupné vo veľkostiach 12 a 16 mm. Jeho balenie nie je obvyklé, návnady sú namočené v dvojvrstvovom plastovom vrecku namočenom v skladovacej tekutine. Jeho selektívny účinok je veľmi silný, čo nemusí nevyhnutne súvisieť s jeho veľkosťou, ale s výraznou kyslou chuťou a charakterom.

Je veľmi efektívny v kombinácii s inými osvedčenými návnadami na veľké ryby (tigrie orechy, kukurica, pelety, SpéciCorn Mega). To by mohla byť nová tajná zbraň pre kreatívnych amurov a kaprárov.

Varianty: Betaín kyseliny mliečnej, Ananás z kyseliny mliečnej, Kapor z kyseliny mliečnej, Kyselina mliečna Amur, Medová pálenka z kyseliny mliečnej, FX1.

  • Balenie: 120 g
  • Rozmer: 12 a 16 mm v jednom balení

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: