Haldorádó LEGEND PELLET Wafter 12, 16 mm - Kiwi - výpredaj

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Kód: HD23941
9,95 €
Haldorádó LEGEND PELLET Wafter 12, 16 mm - Kiwi - výpredaj
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Haldorádó LEGEND PELLET Wafter 12, 16 mm - Kiwi - výpredaj
Dopredaj
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

LEGEND PELLET Wafter

Ide o vynovený variant legendárnej nástrahy Haldorádó Rozpustné Plávajúce Fluo Pelety. Ide o umiernene plávajúce = wafter nástrahy, ktoré dokáže pritisnúť ku dnu aj 7-10 mm-ový nástrahový osteň, alebo stredne veľký háčik. Napriek tomu však zostanú aj na dne absolútne ľahučkými, vábivými sústami, ktoré ryba bez problémov vsrkne. Chytľavosť nástrahy ďalej stupňuje mimoriadne pôsobivý vizuálny stimul, vďaka fluo oranžovému sfarbeniu vo vode doslova  svietia, na čo sú zvedavé kapry a amury neskutočne vnímavé.

Dá sa chytľavosť ešte niečím vystupňovať? ÁNO! Nástraha sa začne rozpúšťať okamžite po príchode do vody. Toto uvoľňovanie je však veľmi pomalý, rovnomerný proces! V studenej vode to môže trvať až 5-6 hodín, kým pri teplotách presahujúcich 20 stupňov Celzia to spravidla činí 1-2 hodiny, napriek uvoľneniu arómy však zostáva jadro naďalej tvrdé a stabilné. Tie najopatrnejšie ryby sa na nástrahu ulakomia často až po naozaj dlhočiznej čakacej dobe. Behom uvoľňovania sa stanú zrniečka amorfnými, nesúvislými a neprestajne zo seba chrlia vábivé príchute, arómy, apetít povzbudzujúce stimulanty. Niet sa čomu čudovať, že sú naozaj legendárne chytľavé! Tieto pelety nájdeš v krabičky v rozmeroch 12 a 16 mm-ov.

CHYTĽAVÝ TIP
Na rybačkách v studenej vode nenapichuj, v resp. nenavliekaj nástrahu rovno z krabičky! Najprv ju namoč, nech jej povrch trocha namäkne, urýchliac tým uvoľňovanie príchuti a arómy. Tento malý trik býva veľmi často odmenený rýchlejším záberom. Tento postup je veľmi účinný aj pri love objemných, viac obozretných rýb!

  • Balenie: 50 g 
  • Rozmer: 12 a 16 mm v jednom balení


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: