Haldorádó TORNADO Activator Gel - Punc & Menta - výpredaj

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD16912
5,10 €
Haldorádó TORNADO Activator Gel - Punc & Menta - výpredaj
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Haldorádó TORNADO Activator Gel - Punc & Menta - výpredaj
Dopredaj
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Tornado Activator Gel prichádza v príchutiach totožných s príchuťami nástrah Tornado. Ide o prídavnú látku na zvýšenie vábivosti, ktorá sa vyznačuje veľkou hustotou a veľmi dobrou priľnavosťou. 

V prvom rade ju odporúčame používať na dochutenie krmítiek a PVA tyčiniek. Stredobod ošetrenej plochy zostane po celý čas na knedlíku, v resp. v blízkosti nástrahy, ukazujúc rybám, predovšetkým kaprom, nezameniteľnú cestu smerom k našej nástrahe. Vďaka vysokej priľnavosti zaručene vydrží ďaleké náhody a s tým sa spájajúce intenzívne dočľapnutie.

Pracovať začne po príchode na dno. Mocný chuťový mrak sa rozprestrie po dne a začne uvoľňovať neodolateľné atraktanty. K úplnému uvoľneniu dôjde v závislosti od teploty vody za 5-20 minút, avšak na povrchu krmiva alebo peletových zrniečok pretrvá tenká gélová vrstva aj naďalej. Ochutené zrniečka na dne sú príliš lákavé aby ich ryby neochutnali, čo ich len posmelí k ďalšiemu stravovaniu.

V porovnaní s bežnými hustými arómami sa ryby ani pri nepretržitom používaní nenabažia, neopustia zakŕmené miesto, lebo už „majú dosť“. Práve naopak, naše skúsenosti pri testoch ukazujú tým smerom, že rybačka sa výrazne zrýchli, interval medzi zábermi sa skráti a okolo ochuteného krmítka, alebo boilies montáže sa začne zbierať čoraz viac a viac rýb. Hlavným dôvodom je, že gél obsahuje aj látky na stimulovanie apetítu a aminokyseliny, preto ho výslovne odporúčame aj na lov v súťažných podmienkach. Hodí sa do hociktorého ročného obdobia, funguje veľmi rýchlo a účinne aj v tých najchladnejších vodách!

Na výber máš z týchto príchutí: Sladká Jahoda, Rokfortský Syr, N-Butyric & Ananás, Medovník, Mango, Cesnak & Madle, Punč & Mäta.

Balenie: 60 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: