Haldorádó TORNADO Activator Spray - Tintahal & Barack - Squid-Broskyňa

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Kód: HD19777
4,50 €
Haldorádó TORNADO Activator Spray - Tintahal & Barack - Squid-Broskyňa
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Tornado Activator Spray prichádza v príchutiach totožných s príchuťami nástrah Tornado. Pár strekov a hocijaká nástraha, či už pôjde o peletu, boilies, alebo kukuricu, sa razom premení na dráždivú, mimoriadne vábivú pochúťku. Aróma k nástrahe priľne a po príchode do vody vytvorí postupným uvoľňovaním veľmi nápadný „dymový“ efekt. Po celý čas z nej pochopiteľne prúdia vábivé chuťové látky. 2-3 streky na nástrahu, alebo naplnené krmítko bohate postačí. O intenzívnej vôni sa presvedčíš aj vlastným nosom!

Vďaka prímesiam napomáhajúcim lepšej priľnavosti, prejavia aróma a ďalšie atraktanty svoj účinok naplno až na dne, výrazne tak uľahčiac privábenie rýb z vodného stĺpca.

Sprej môžeš veľmi jednoducho použiť aj na dochutenie naplneného krmítka. Je úplne jedno, či je krmítko plné ochuteného, alebo naturálneho krmiva, v resp. peliet, po dvoch-troch strekoch sa dominantnou arómou stane sprej! V porovnaní s bežnými arómami sa tejto ryby ani pri nepretržitom používaní nenabažia, neopustia miesto, lebo už „majú dosť“. Práve naopak, naše skúsenosti pri testoch ukazujú tým smerom, že rybačka sa výrazne zrýchli, interval medzi zábermi sa skráti a okolo ochuteného krmítka sa začne zbierať čoraz viac a viac rýb, hlavne kaprov. Hlavným dôvodom je, že sprej obsahuje aj látky na stimulovanie apetítu a aminokyseliny. Preto ho výslovne odporúčame aj na lov v súťažných podmienkach. Hodí do hociktorého ročného obdobia, funguje veľmi rýchlo a účinne aj v tých najchladnejších vodách!

Môžeš si vybrať z nasledovných príchutí: Sladká Jahoda, Rokfortský Syr, N-Butyric & Ananás. Medovník, Mango, Cesnak & Madle, Punč & Mäta

TORNADO Activator Spray - Tintahal & Barack
Okrem prenikavej, páchnucej chobotnicovej arómy sa pridala aj trocha broskyne, čo spolu vytvorilo veľmi zaujímavú, harmonickú a hlavne Chytlavú arómu..



Balenie: 30 ml

 
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: