Haldorádó TORNADO Method MIX - Édes Szamóca

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (2 g)
Kód: HD19791
4,50 €
Haldorádó TORNADO Method MIX - Édes Szamóca
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Haldorádó TORNADO Method MIX - Édes Szamóca
Dopredaj
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

TORNADO Method MIX - Sladké jahody
Už druhý rok po sebe patrí medzi naše najúspešnejšie a najpredávanejšie produktové rodiny TORNÁDÓ! Je v tom viacero druhov návnad, rôzne príchute a od roku 2022 bude k dispozícii kompletná rodina krmných zmesov!

TORNADO Method MIX je nová rodina návnad vyrobených unikátnou výrobnou technológiou, optimalizovanou špeciálne pre lov kaprov. Obstojí aj v extrémnych situáciách a konkurenčných podmienkach! Chuť nástrah sa zhoduje s bežnými výrobkami TORNADO. Súčasťou balenia sú jemne zrnité, no každá je úplne iná! Menia sa nielen vône a farby. Každé krmivo obsahuje úplne iné ingrediencie a ingrediencie pre ten najlepší efekt!
Každé vrecúško obsahuje malé vrecko s farebnými, chutnými drobnými zrnkami peliet. Tú môže rybár pridať do základneho krmiva aj počas lovu podla situácie. 

Navrhované použitie:
- Nalejte 3 deci vody (presne odmerajte!) na krmivo a premiešajte.
"Nechajte to niekoľko minút odpočívať, potom pretlačte cez jemne sito."
- Teraz v prípade potreby zmiešajte farebné pelety!
- Ak lovíte v hlbšej vode (hlbšej ako 2 metre) alebo musíte na zábery dlho čakať (až 15 minút), pridajte trochu viac vody, do 0,5 dl, aby bolo krmivo lepkavejšie.
Ucítite, aké hodvábne a akú dobrú konzistenciu má krmivo celý deň. Ľahko použiteľné, dobre priľnavé, no rýchlo rozpustné a velmi dobre kaliace krmivo, rovnako ako profesionálny method mix!
Tornado Method MIX je k dispozícii v ôsmich variantoch: Sladké jahody, Roquefort Syr, N-maslový & Ananás, Medovník, Mango, Cesnak & Mandle, Punč & Mäta, Squid & Broskyňa.

 

TORNADO Method MIX - Sladké jahody
Červená, sladká, ovocná zmes s dokonalou harmóniou najlepších sacharidov a prvotriednej rybej múčky a peliet. Pri miešaní sa do zmesi pridávajú neobyčajné prísady - ako napr. bola pridaná aj krvná plazma, lososová múka. Vo vode vytvára nadpriemerný oblak, vďaka čomu je najnápadnejším a najatraktívnejším členom rodiny.
Farba: červená + farebné pelety
Vôňa: intenzívna jahodová
Chuť: jahodová, sladká, rybacia

 

balenie 500g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: