Haldorádó TORNADO Method MIX - Tintahal & Barack-Squid-Broskyňa

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD19852
3,50 €
Haldorádó TORNADO Method MIX - Tintahal & Barack-Squid-Broskyňa
Neohodnotené
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

TORNADO Method MIX
Už druhý rok po sebe patrí medzi naše najúspešnejšie a najpredávanejšie produktové rodiny TORNÁDÓ! Je v tom viacero druhov návnad, rôzne príchute a od roku 2022 bude k dispozícii kompletná rodina krmných zmesov!

TORNADO Method MIX je nová rodina návnad vyrobených unikátnou výrobnou technológiou, optimalizovanou špeciálne pre lov kaprov. Obstojí aj v extrémnych situáciách a konkurenčných podmienkach! Chuť nástrah sa zhoduje s bežnými výrobkami TORNADO. Súčasťou balenia sú jemne zrnité, no každá je úplne iná! Menia sa nielen vône a farby. Každé krmivo obsahuje úplne iné ingrediencie a ingrediencie pre ten najlepší efekt!
Každé vrecúško obsahuje malé vrecko s farebnými, chutnými drobnými zrnkami peliet. Tú môže rybár pridať do základneho krmiva aj počas lovu podla situácie. 

Navrhované použitie:
- Nalejte 3 deci vody (presne odmerajte!) na krmivo a premiešajte.
"Nechajte to niekoľko minút odpočívať, potom pretlačte cez jemne sito."
- Teraz v prípade potreby zmiešajte farebné pelety!
- Ak lovíte v hlbšej vode (hlbšej ako 2 metre) alebo musíte na zábery dlho čakať (až 15 minút), pridajte trochu viac vody, do 0,5 dl, aby bolo krmivo lepkavejšie.
Ucítite, aké hodvábne a akú dobrú konzistenciu má krmivo celý deň. Ľahko použiteľné, dobre priľnavé, no rýchlo rozpustné a velmi dobre kaliace krmivo, rovnako ako profesionálny method mix!
Tornado Method MIX je k dispozícii v ôsmich variantoch: Sladké jahody, Roquefort Syr, N-maslový & Ananás, Medovník, Mango, Cesnak & Mandle, Punč & Mäta, Squid & Broskyňa.

TORNADO Method MIX - Tintahal & Barack:
Je to veľmi rybie krmivo s vysokým obsahom bielkovín, ktoré obsahuje aj kalamáre. Navyše získate mleté ​​čili korenie, ktoré mu dodáva výraznú chuť a jedinečný charakter. Čierna zmes, „bláznivá“ s arómou broskyne, vytvorila zvláštnu harmóniu chuti a vône. Najzvláštnejší, jedinečný člen rodiny, tešíme sa na jeden z najchytľavejších mixov Nového roka!
Farba: čierna + farebné pelety
Vôňa: chobotnice a broskyne
Chuť: korenistá, veľmi štipľavá, rybacia

Balenie 500g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: