Podberáková Hlava By Döme Blue Method Carp XL

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Kód: 4261-605
16 €
Podberáková Hlava By Döme Blue Method Carp XL
Neohodnotené
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Podberákove hlavy Blue Method arp môžu byť známe mnohým, čo nie je náhoda, pretože tieto produkty sú vylepšenou verziou predchádzajúceho, najobľúbenejšieho typu Carp-2. Obe veľkosti sú mimoriadne husto tkané ponorné hlavy na ochranu rýb s mikrosieťkami, takže zaručene neroztrhnú plutvy rýb, nepoškodia ich šupiny a chránia tiež sliznice!

Hlave dopomáha aj pogumovaný materiál siete kde ďalšou obrovskou výhodou je, že sa nemôže zachytiť o háčik, nástrahový osteň alebo o nadväzec a ani o iné prvky koncovky, takže zvíjajúca sa ryba bude v bezpečí! Rám je vyrobený z ľahkého, ale veľmi pevného hliníka. Okrem estetického vzhľadu môže táto oteruvzdorná ochranná tkanina, ktorá ňou prechádza, tiež zabrániť zachyteniu háčika v ráfiku. Táto sieť tiež nedokáže absorbovať vodu, po rybolove sa vysuší v priebehu niekoľkých sekúnd, takže zapácha oveľa menej ako tradičné podberákove hlavy z tkaniny.

Podberákova hlava By Döme TEAM FEEDER Blue Method je k dispozícii v dvoch verziách, L a XL. Spoločné majú obaja to, že sú nielen dizajnérski, ale aj skutočne odolní, takže sú dokonalou voľbou pre každodenné hobby rybárčenie a preteky, kde sú cieľovou rybou sú veľké kapry, amury!

A Blue Method Carp XL vlastnosti:

  • Rozmer: 60x50 cm
  • Váha: 290 g

A Blue Method Carp L vlastnosti:

  • Rozmer: 50x40 cm
  • Váha: 235 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: