Promix Method Wafter Pellet Mini - SLADKY ANANAS

Neohodnotené
Značka: PROMIX
Dostupnosť Skladom (5 ks)
Kód: PPMWPMEA0
5,50 €
Promix Method Wafter Pellet Mini - SLADKY ANANAS
Neohodnotené
Značka: PROMIX
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Pri vývoji Promix Wafter Pellet Minik bolo jasným cieľom dokonalé riešenie v situáciách, keď ryby zachytia iba tie najľahšie a najmenšie nástrahy. Výsledkom bolo, že výrobky prešli veľmi dlhým obdobím vývoja a testovania, takže iba najlepšie fungujúce a najchytľavejšie návnady sa im môžu dostať do rúk, respektíve na hroty alebo ešte viac do úst rýb.

Okrem vztlaku sa kladie najväčší dôraz na farby a arómy. Okrem najintenzívnejších fluo farieb na palete, ktoré takmer svietia, aj keď sa pod vodou zhromažďuje najmenej filtrované svetlo, čo vzbudzuje zvedavosť chamtivých rýb, existujú aj ďalšie prirodzené farby, ktoré sa skrývajú v spodnej časti postele.  Čo sa týka arómy, skúsili sme sa odtrhnúť aj od obvyklej postele. Vďaka tomu u nás nájdete vynikajúce chute v špeciálnych, efektívnych a ostrých situáciách. Keď sa dostanú k vode, okamžite začnú vytekať z návnady a ryby vedú v tejto oblasti priamo k háku.

Okrem príchutí sme tiež použili rôzne extra atraktanty pre každú z návnad, ako sú sladidlá, aminokyseliny, špeciálne kyseliny, oleje, ktoré všetky ďalej zvyšujú účinnosť.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: