ZAKRMOVACIA RAKETA KORUM BOPPER-XL

Neohodnotené
Značka: KORUM
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: K0310144
19,99 €
ZAKRMOVACIA RAKETA KORUM BOPPER-XL
Neohodnotené
Značka: KORUM
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Korum Bopper je vybavený unikátnym dovažovacím systémom, kde je možné pomocou vymeniteľných závaží nastaviť nielen rýchlosť potápania ale aj hmotnosť Boppera. Závažie má tvar šišky a dáva sa do na vnútornej časti telíčka. Závažia môžu byť zaistené na mieste malým ručným kolieskom vo vnútri telíčka. To dáva rybárom po prvýkrát možnosť jemne upraviť hmotnosť svojho Bait Boppera.

A čo viac, samotný Bopper bol navrhnutý tak, aby bol veľmi aerodynamický vďaka tvaru rakety, ktorý voľne lieta vzduchom a prepadá vodou. Krídelká vzadu stabilizujú Bopper, čo zaisťuje, že ho môžete veľmi presne nahadzovať. Hlavná časť s dutinou je vyrobená z dvoch častí, ktoré sú pružinové, aby sa otvorili, keď Bopper narazí na dno rieky alebo jazera. Samotné telo má otvory, aby bolo oveľa jednoduchšie ho stiahnuť späť v rýchlo tečúcej vode.

Plnenie návnady dovnútra Boppera je ľahké a vďaka tvaru hlavnej dutiny sa dovnútra zmestí oveľa viac návnad, než do podobných produktov. Dostupné sú dve veľkosti Boppera, ktoré vyhovujú rôznym požiadavkám a každú verziu je možné použiť s vnútorným závažím alebo bez neho podľa potreby. Možnosť urobiť ho ťažším, pokiaľ je prietok oveľa vyšší, určite bude vyhovovať množstvu rybárov, loviacich na riekach as feederom.

Verzia Standart je dodávaná so základnou hmotnosťou 30 ga 2-mi ďalšími 30 g závažiami.

Verzia XL je dodávaná so základnou hmotnosťou 60 ga 3-mi ďalšími 30 g závažiami.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: