GURU FUSION MINI COOL BAG

Neohodnotené
Značka: GURU
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: GLG036
49,99 €
GURU FUSION MINI COOL BAG
Neohodnotené
Značka: GURU
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.
Pokiaľ hľadáte dokonalý rybársky chladiaci vak/box, ktorý uchová všetko vaše jedlo a návnady v perfektnom stave počas dlhších výprav, potom nehľadajte nič iné ako Compac Cooler. Cooler je dokonalá taška na uchovanie potravín a návnad zmrazených alebo chladených tak dlho, ako je to možné.

 Dokonalá izolácia, zabraňuje zrážaniu vody a drží vďaka tomu ideálnu vnútornú teplotu na čo najnižšej možnej úrovni, k čomu je možné tiež prispieť pridaním Cool Packs. Táto verzia sa vyznačuje úplne exkluzívnou zákazkovou ľahkou kamuflážovou potlačou KAMO jedinečnou pre Kordu.
Každý aspekt tejto chladiacej tašky bol starostlivo navrhnutý pre maximálny výkon, až po prvotriedne vodeodolné a vzduchotesné zipsy okolo tvarovaného veka, ktoré udržuje studený vzduch vo vnútri a zabraňuje prenikaniu vlhkosti dovnútra. Aj keď je plne naplnený, je veľmi ľahké ho prenášať, zdvíhať alebo akokoľvek inak s ním manipulovať a to najmä vďaka polstrovanému odnímateľnému ramennému popruhu a zosilnenými úchytmi.
Táto verzia Korda Light Kamo má kapacitu 14 litrov, zachováva dostatok miesta na jedlo, návnady a tekutiny, ktoré treba uchovávať v chlade, a pritom zaberá rovnakú plochu ako 20l verzia. To znamená, že ho možno stále používať s XL Compac Coolpack (predáva sa samostatne)

Kľúčové vlastnosti:

• Dokonale izolovaný

• Vodotesný a vzduchotesný zips

• Odnímateľný polstrovaný ramenný popruh

• Vhodné na kŕmenie, jedlo, pitie

• Zosilnené rukojäte

• Kapacita 14 litrov

• Rozmery: 38cm x 29,5 cm x 34cm. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: