Guru - A-Class 14" 4,2m Distance Feeder 3pc 1-180g

Neohodnotené
Značka: GURU
Dostupnosť Skladom (3 ks)
Kód: GAC068
115 €
Guru - A-Class 14" 4,2m Distance Feeder 3pc 1-180g
Neohodnotené
Značka: GURU
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

V nadväznosti na úspech radu A-triedy v roku 2022 sme pridali tri ďalšie LONGCASTOVÉ modely, všetky 3ks v 3,6M , 3,9M a 4,2M na pokrytie lovu na veľké vzdialenosti a veľkých riek. Ak ide o lov pleskáčov na veľké vzdialenosti, hybridný alebo Method feederový lov na veľkých kaprových vodách alebo riečny lov mren, jalcov alebo pleskáčov, tieto prúty vám budú perfektne vyhovovať za veľmi prijateľnú cenu!

Prúty sú vyvinuté s 24T tažnými karbónovými blankmi, aby vytvorili silnú progresívnu akciu pod tlakom. Táto akcia má silu zasiahnuť veľké vzdialenosti, ale stále zachováva tú akciu s rybačkou, ktorá absorbuje výpady počas boja, aby sa eliminovali ťahy za háčik. Nadrozmerné nerezové  rámu očiek s odolnou keramikou z oxidu titaničitého umožňujú tlmičom ľahko preletieť a eliminovať pokazenie. To všetko je zladené so sklopným sedlom navijaka v štýle DPS a predĺženou korkovou rukoväťou s ergonomickou zadnou rukoväťou Guru EVA, čo všetko vytvára dokonalú rovnováhu na dosiahnutie rýchlosti odhodenia na dosiahnutie dodatočných vzdialeností, ktoré si tieto zbrane vyžadujú!

K dispozícii je tiež rad špičiek triedy A Distance v veľkostiach 1,5 oz, 2 oz, 3 oz, 4 oz a 5 oz s novým kužeľovým vodiacim systémom a nadrozmernými nerezovými očkami, vďaka ktorým sú ideálne na použitie s ťažkými náväzcami.

tieto udice sú dodávané už 3 špičkamy:

GAC068 - A-Class Power Distance Feeder 14' 3pc. 1-180g  4-12lb  2oz, 3oz, 5oz    

počet dielov  3 +3 špicky

dlžka 4,20m

vrhací zátaž : 180G

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: