Haldorádó BlendeX Serum Ghost - Tintahal + Polip - Chobotnica - Kalamar

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Kód: HD24030
9,30 €
Haldorádó BlendeX Serum Ghost - Tintahal + Polip - Chobotnica - Kalamar
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

V posledných rokoch sa koncentrát BlendeX Serum stal jednou z najobľúbenejších príchutí. Vďaka špeciálnemu baleniu a jednoduchému použitiu ho s obľubou používajú aj feeder rybári a rybári na boilies. V roku 2023 nastal čas modernizovať už osvedčené sérum BlendeX, aby vyhovovalo neustále sa meniacim potrebám.

BlendeX Serum Ghost – rovnako ako jeho predchodca – poskytuje možnosť použiť spolu dve arómy s rôznymi príchuťami, v skutočnosti zostali príchute a verzie rovnaké ako boli. Len obsah sa trochu zmenil, pretože sme sa snažili zabezpečiť, aby arómy poskytovali ešte viac svojich zvodných atraktívov, posilňovačov chuti do jedla a ich príjemnej chuti. Okrem toho Ghost vytvára aj vizuálnu príťažlivosť, pretože tieto husté kvapaliny vytvárajú vo vode veľkolepý oblak rovnakej farby ako samotný koncentrát arómy.

Arómu Ghost je možné natlačiť aj na návnadu, naplnený košík alebo PVA balíčky pre extra chuť a príťažlivosť, hoci jej efektívne využitie je obmedzené len vašou fantáziou! Samozrejme nerozpúšťa ani PVA vrecká či sieťky.

BlendeX Serum Ghost prichádza v rovnakej verzii so siedmimi príchuťami ako jeho predchodca. Sú to Kalmáre + Chobotnica, Jahoda + Med, Cesnak + Mandle, Ananás + Banán, Kyselina maslová + Mango, TripleX (veľký kapor + kalamáre + frankfurtská klobása) a Kokos + tigrí orech.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: