Haldorádó LEGEND Groundbait - Mézes Pálinka-Medová Palenka

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD23880
4,80 €
Haldorádó LEGEND Groundbait - Mézes Pálinka-Medová Palenka
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

V roku 2021 bola naša najobľúbenejšia rodina návnad obnovená a zrodila sa séria LEGEND Pellet, ktorá zorganizovala a sprehľadnila naše známe nástrahy Sinking (potápajúce sa rozpustné), Wafter (stredne nadnášajúce + rozpustné) a Pop Up (plávajúce, nerozpustné). . V roku 2022 boli uvedené na trh arómy LEGEND MAX Jam, ktoré dokonale ladia s arómou návnad, zatiaľ čo v roku 2023 predstavíme produkty série LEGEND Groundbait, kompletnú rodinu kŕmnych surovín, ktoré sa dokonale hodia k návnadám a arómam už na trhu. market, ktoré sú obľúbencami feederových kaprárov.

Rovnako ako nástrahy a arómy LEGEND, aj séria LEGEND Groundbait bola vytvorená predovšetkým na lov kaprov s väčším telom. Väčšinu rodiny kŕmnych surovín, ktorá pozostáva z desiatich členov, tvoria v skutočnosti osvedčené LEGENDÁRNE kŕmne suroviny, ktoré sú súčasťou nášho sortimentu už roky. Značný počet z nich sa tešil neprerušenému úspechu 10-15 rokov. Osviežili sme ich, trochu vynovili, dali im moderný vzhľad, no hlavne sme ich dokonale spravili tak, aby vyhovovali potrebám vyplývajúcim z neustále sa meniacej feedrovej techniky.

LEGENDA Groundbait sa predáva v príchutiach: Sladký ananás, Brutálna pečeň, Ohnivý kapor, Chilli kalamár, Čokoládový pomaranč, Medová Pálinka, Červený démon, Pikantný krill, Cesnaková ryba, Kiwi

balenie 800g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

Haldorádó LEGEND Groundbait - Brutális Máj / Brutalny Pečeň Kód: HD23842