Haldorádó MONSTER Gel Booster - Vörös Lazac - Červený Losos

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD24269
5,50 €
Haldorádó MONSTER Gel Booster - Vörös Lazac - Červený Losos
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Členovia produktovej rady MONSTER nie sú preslávení príjemnými vôňami, ktoré si môže vychutnať ľudský nos, no ich chytľavosť je nespochybniteľná! Okrem návnad a kŕmnych peliet je jasné, že tento produktový rad nájdete v našej ponuke aj vo forme arómy.

Aróma produktovej rady MONSTER, ktorá obsahuje smradľavú, korenistú príchuť, je PVA-friendly hustá tekutina, ktorá môže byť dobrou voľbou pre boilies a method feeder rybárov. Jeho špecialitou je, že tento produkt nie je len aróma, ale zmes prírodných extraktov, ktoré sú bohaté na cenné živiny a látky zvyšujúce chuť do jedla.

Jeho použitie je veľmi jednoduché, petože ho možno jedným pohybom preniesť z dávkovacej fľaše do naplneného košíka alebo dokonca do ¸℄sáčku└. Keďže ide o hustú, koncentrovanú arómu, je jasné, že pôsobí na dno a drží sa v blízkosti krmiva či peliet po dlhú dobu.

Ponúkame ho v štyroch rôznych verziách: Máj & Vér brutál má silnú pečeň, krvavú chuť a vôňu, krvavo červenú farbu, Squid & Blueberry má intenzívnu kalamárovú a čučoriedkovú chuť a vôňu, ružovú farbu, Red Salmon má výraznú rybiu , Lososová chuť a vôňa, červená farba, Hot Mango má korenistú, mangovú chuť a vôňu a je oranžovej farby.

BALENIE 75ML

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Podobné produkty

haldorado monster gel booster vajsav tengeri rak 249635 1 0x0
Novinka 2024
5,50 €

Aróma produktovej rady MONSTER, ktorá obsahuje smradľavú, korenistú príchuť, je PVA-friendly hustá tekutina, ktorá môže byť dobrou voľbou pre boilies a method feeder rybárov....

Kód: HD26966
HHaldorádó MONSTER Gel Booster - Hot Mangó
5,50 €
Kód: HD24276