Haldorádó MONSTER Magnum 20 mm - Vörös Lazac-Červeny Losos

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (4 ks)
Kód: HD24221
10,50 €
Haldorádó MONSTER Magnum 20 mm - Vörös Lazac-Červeny Losos
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Členovia produktovej rady MONSTER nie sú preslávení príjemnými vôňami, ktoré si môže vychutnať ľudský nos, no ich chytľavosť je nespochybniteľná! Okrem návnad a kŕmnych peliet je jasné, že tento produktový rad nájdete v našej ponuke aj vo forme arómy.

MONSTER Magnum má všetky výhody rozpustných a varených nástrah, pretože je to nástraha, ktorej stred je varený, ale vonkajšia vrstva je rozpustná! Vnútorné jadro má priemer 14 mm, vyvážené korkom mletá, varená, nerozpustná návnada. Vonkajšia vrstva má hrúbku 6 mm a neustále sa rozpúšťa a uvoľňuje lákavé chute. Jeho používaním sa vyhneme premočeniu našich nástrah, pretože vnútorná, varená časť vydrží až 72 hodín, kým doba rozpúšťania vonkajšej časti je 2-3 hodiny (v závislosti od teploty vody).

Veľmi atraktívna, veľmi nápadná nástraha, ktorú je možné použiť pri krátkodobom love veľkých rýb metódou feeder a cieľavedomom love veľkých rýb na boilies. Odporúča sa najmä pri love nátlakových, často chytaných, opatrných, kapitálnych rýb, ale prekvapivo sa osvedčil aj pri love na divokej vode a Dunaji, vyberaní a chytaní kaprov revíru!

Je dostupný v štyroch typoch klieští: Jadro Liver & Blood je červené, farba rozpustnej vrstvy je hnedá, jadro Squid & Cranberry je čierne, farba rozpustnej vrstvy je ružová, jadro Red Salmon je tmavo hnedé, farba rozpustnej vrstvy je tmavo bordová a Jadro Hot Mango je oranžové, farba rozpustnej vrstvy je biela.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: