Haldorádó MONSTER Pellet Box - Tintahal & Áfonya - Kalmár-Čučoriedka

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD24092
8,50 €
Haldorádó MONSTER Pellet Box - Tintahal & Áfonya - Kalmár-Čučoriedka
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Pelety sú v dnešnej dobe nástrahou číslo jeden pri cieľavedomom love kaprov. Ponúkame kompozície s rôznym zložením a bohatým obsahom. Môžete nájsť prírodné aj ochutené verzie, ale niečo ako MONSTER Pellet Box ešte určite neexistuje! Čo je na ňom zvláštne?

Pre ľudský nos menej príjemné aditíva ako krvná múčka, pečeňová múčka, rôzne rybie múčky, či dokonca pálivé korenie sú pri príprave boilies už dávno známe. No, MONSTER Pellet Boxy obsahujú veci, ktoré napriek svojmu nepríjemnému zápachu majú veľmi vážny účinok na dlhé vzdialenosti, najmä na veľké kapry. Tieto páchnuce, no mimoriadne výživné potraviny sa predávajú v štyroch rôznych formách. Okrem zmesi peliet obsahujú krabičky 100 ml ochutenej tekutiny, čo je akurát na zmäkčenie zrniek peliet a ich uvedenie do používania.
Uvedenie boxov do prevádzky je veľmi jednoduché, stačí naliať 100 ml tekutiny v boxe na zmes peliet, dobre premiešať a po 10 minútach odpočinku napchať do kŕmneho košíka. Zvyšok je na rybách!

MONSTER Pellet Box - Squid & Cranberry
Kalmáre sú jednou z najobľúbenejších aróm pri love kaprov. Tú zmierňuje a zjemňuje čučoriedka, ktorá sa k nej výborne hodí. S touto peletovou zmesou a týmto dochucovadlom nazbierate asi najviac kaprov takmer na každom jazere.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: