Haldorádó TORNADO Activator Gel - Sipi 1

Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD23415
5,10 €
Haldorádó TORNADO Activator Gel - Sipi 1
Neohodnotené
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

TORNADO Activator Gel je dostupný v rovnakých príchutiach a farbách ako TORNADO návnady, čo je vysokohustotná, dobre priľnavá prísada zlepšujúca záber. Primárne sa používa na koncentrované dochucovanie plnených method košíkov a PVA. Stred ošetrovanej plochy zostáva na guličke a v bezprostrednej blízkosti nástrahy, takže ukazuje nezameniteľný smer (hlavne) ku kaprovi. Zaručene odolá silným hodom na diaľku a sprievodným intenzívnym dopadom do vody.

Po príchode do vody sa silný oblak rozprestiera na dne. Úplné rozpustenie prebehne v priebehu 5-20 minút v závislosti od teploty vody, no aj vtedy zostáva na povrchu kŕmnej zmesi alebo zŕn peliet malá vrstva želé. Ryby, ktoré ostávajú na dne a ochutnávajú ochutené zrná, sa čoraz viac odvážia zahryznúť sa do nich. Na rozdiel od tradičných hustých aróm to ani pri nepretržitom používaní nebude pre ryby „priveľa“, nebudú toho plné, nenechajú miesto bez výsledku.

Hlavným dôvodom je to, že obsahuje aj prísady stimulujúce chuť do jedla a aminokyseliny. Preto sa odporúča používať aj v súťažných podmienkach! Je účinný v každom ročnom období, funguje rýchlo a efektívne aj v tých najchladnejších vodách!

TORNADO Activator Gel je dostupný vo všetkých príchutiach TORNADO: Sladká jahoda, Rokfortský syr, Kyselina maslová a ananás, Medovník (Sušienky), Mango, Cesnak a mandle, Punč a mäta a Chobotnica a broskyňa, Sipi1 a Sipi2

Sipi 1 má citrónovo-mätovú príchuť a má bielu farbu, zatiaľ čo Sipi 2 má pomarančovo-škoricovú príchuť a má oranžovo-žltú farbu. Rovnako ako návnady sa odporúčajú pre súťažný rybolov a možno ich použiť kedykoľvek počas roka.

Balenie: 60ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: