Prút By Döme Team Feeder Master 365LC 30-110g

Neohodnotené
Dostupnosť skladom do 3 -4 dni
Kód: 1870-361
105 €
Prút By Döme Team Feeder Master 365LC 30-110g
Neohodnotené
Prút By Döme Team Feeder Master 365LC 30-110g
Akcia
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Ak máš záujem o prút pre ďaleké nahadzovanie, patriaci do tej najvyššej kategórie, vyvinutý a každodenné používaný majstrami sveta, prúty série Master sú práve pre Teba.

Člen rodiny s označením LC, teda LONG CAST bol optimalizovaný pre feederový lov vo veľkej vzdialenosti. Priamo úmerne s dĺžkou prútov rastie aj ich sila, v resp. vzdialenosť, ktorá sa nimi dá dosiahnuť. Znamená to 100+, 120+ a 140+ metrov. Pri voľbe vhodného prúta je veľmi dôležité brať do úvahy aj vlastné telesné danosti, akými sú výška, dĺžka paže, alebo fyzická sila! Takže napríklad by som deťom určite neodporučil ten najdlhší variant! Ďalej je veľmi dôležité pripomenúť, že vyznačenú vzdialenosť dosiahnu jednotlivé prúty iba vtedy, ak si zvolíme krmítko adekvátnej hmotnosti a tvaru, optimálny navijak, vlasec, šokovú šnúru, no a v neposlednom rade, musí aj rybár disponovať dobrou nahadzovacou technikou.

Veľký pokrok, ktorý si zaručene okamžite všimneš, je ešte kvalitnejšie sedlo navijaka, ktorý zabezpečí to absolútne najpevnejšie fixovanie, bez tej najmenšej skulinky, alebo neželaného pohybu, čo sa prejaví super stabilným úchopom. Tento systém sme si „požičali“ od profesionálnych prívlačových prútov. Brázdička pri sedle Ti už zaručene kožu na ruke nezodrie.

Kedy a komu odporúčame tieto prúty?

Tieto prúty môžeš použiť všade, kde sa ryby zdržiavajú ďalej od brehu. Sme presvedčení, že ti v porovnaní s ostatnými rybármi poskytnú veľkú výhodu. Základná výbava pre lov z brehu na veľkých jazerách! Popri rekreačno love však obstoja tieto prúty perfektne aj na pretekoch. Čo by to už dokazovalo lepšie, ako fakt, že sa na Method Feeder majstrovstvách sveta v roku 2021, stal Gábor Sipos majstrom sveta v tímovej súťaži práve s týmito prútmi! Krásne, elegantné, silné prúty, presne ten typ, po ktorých človek jednoducho zatúži, ktoré by si chcel poťažkať a zaloviť si s nimi, nech už má doma neviem koľko feederových prútov!

Základným materiálom prútu je 60T High Moduls Toray Carbon. Nová štruktúra materiálu a kvalitné spracovanie je veľmi názorné, žiarivé, také, o ktorých človek verí, že naozaj dokáže svoju montáž vystreliť až do vesmíru! Rukoväte sú stále delené a dostatočne dlhé na to, aby ste mali tú správnu pozíciu rúk pri hodoch, ktorá je absolútne nevyhnutná aby ste mohli pri hodoch hádzať maximálnou silou!

Extrémne tvrdý rám Seaguide Titanium High Double Ring Line je celkom nápadný. 395RXH a 430LC sú ešte väčšie ako predtým a tieto typy očiek sú ešte odolnejšie, optimalizované na dosiahnutie ešte väčších hodov ako ich predchodcovia.

  • Dĺžka: 3,65 m
  • Vrhacia záťaž: 30-1100 g
  • Materiál: Toray Carbon
  • Typ očiek Seaguide Titanium
  • Rukoväť: delená (49 cm)
  • Počet členov: 3 + 3
  • Hmotnosť: 275 g
  • Špičky: 2,5-3-4 oz
  • Dostupná vrhacia vzdialenosť: 100+ metrov!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: