Prút Preston Ascension Feeder 3,4m 40g

Neohodnotené
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: P0070028
139,98 €
Prút Preston Ascension Feeder 3,4m 40g
Neohodnotené
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Ascension Feeder Rods Ascension je rodina prútov navrhnutých predovšetkým na lov na zväzových revíroch. Krásna rýchla akcia, ktorá vám poskytne ideálne nahadzovacie vlastnosti pre každú dĺžku prútu a to pri zachovaní ohromujúcej akcie pri zdolávaní rýb.

Ascension pokračuje v dobrej reputácii prútov od firmy Preston Innovations! Pri vývoji série Ascension zohrávali kľúčovú úlohu skúsení a medzinárodne uznávaní rybári Lee Kerry a Arnout Van De Stadt. Chceli vytvoriť sériu prútov, ktorá by sa hodila na lov na všetkých revíroch v Európe a presne to prúty Ascension spĺňajú. Prúty 3,2 ma 3,4 m sú nádherné prúty pre lov na krátku vzdialenosť. Vyznačujú sa mäkšou akciou, ktorá je ideálna pre lov rýb ako sú plotice, pleskáče a pleskáče na krátku až strednú vzdialenosť.

Hľadáte špičkový a univerzálny prút? Tak práve Ascension 3,6m 60g je presne to, čo potrebujete. A to najmä vďaka dynamickej akcii, ktorá umožňuje loviť na širokú škálu kŕmidiel až do vzdialenosti 60 metrov pri zachovaní jemnej akcie pri zdolávaní rýb

Pokiaľ je potrebné chytať naozaj ďaleko, potom 3,8m 80g a 4,0m 120g dodá požadovaný výkon. Všetky prúty Ascension sú dodávané s tromi uhlíkovými špičkami, ktoré dokonale pasujú do celého radu Ascension.

Ascension 3,2 m (10ft 8in) 30 g je skvelý pre lov na krátku vzdialenosť. Tento prút je ideálny pri love plotíc, pleskáčov a pleskáčov s malými háčikmi a tenšími priemermi vlascov. 3,2 m verzia je dodávaná s uhlíkovými špičkami 0,5oz, 0,75oz a 1oz.

Ascension 3,4 m (11ft 4in) 40 g je ideálny pre lov na na strednú vzdialenosť s kŕmidlami do 40 g. V dĺžke 3,4 m ponúka mäkkú akciu potrebnú pre použitie menších háčikov a tenkých vlascov, ale má v rezerve dostatočnú silu, aby zabezpečila, že zdoláte aj väčšie ryby. 3,4m verzia je dodávaná s uhlíkovými špičkami 0,75 oz, 1 oz a 1,5 oz.

Ascension 3,6 m (12ft) 60 g je najväčší univerzál v rodine prútov Ascension. Chceli sme navrhnúť feederový prút, ktorý by zvládol čo najviac situácií pri vode a tento model práve taký je. Perfektný pre lov pleskáčov a pleskáčov vo vzdialenosti od 30 do 60 metrov s radom rôznych veľkostí kŕmidiel. 3,6 m verzia je dodávaná s uhlíkovými špičkami 1oz, 1,5oz a 2oz.

Ascension 3,8 m (12ft 6in) 80 g je silný prút schopný odhadzovať krmítka na veľkú vzdialenosť! Dôležité je, že tento model má rýchlu dynamickú akciu, ktorá mu dáva obrovský vrhací potenciál, pri zachovaní zdolávacej akcie. 3,8 m verzia je dodávaná s uhlíkovými špičkami 2,5 oz, 3 oz a 4 oz.

Ascension 4.0m (13ft 2in) 120g pokiaľ sú vaším cieľom dlhé hody, tak práve s prútom 4,0 m Ascension sa budete vďaka jeho sile ľahko a presne triafať aj na dlhé vzdialenosti! Tento prút je výborný nielen na odhadzovanie kŕmidiel čo najďalej, ale je tiež skvelý pre lov na veľkých riekach, keď lovíte v silnom prietoku. 4,0 m verzia je dodávaná s uhlíkovými špičkami 3oz, 4oz a 5oz.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: