Guru Adjustable Rig Case 15inch

Neohodnotené
Značka: GURU
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: GRC02
45,98 €
Guru Adjustable Rig Case 15inch
Neohodnotené
Značka: GURU
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.
15” verzia dokáže uložiť náväzce od 2” do 15” v polpalcových vzdialenostiach, vďaka čomu je toto puzdro na náväzce tak univerzálne, ako je to len možné.

Tento všestranný systém funguje tak, že má nastaviteľné kolíky, ktoré sa posúvajú a potom sa uzamknú na mieste presne tam, kde ich rybár chce zaistiť. Vyvinuli sme aj niekoľko nových zámkov, ktoré, hneď ako sú hlavné kolíky na svojom mieste, poskytujú extra ochranu proti silným nárazom.

K dispozícii je aj nástroj, ktorý uľahčuje otvorenie kolíkov, ak chcete upraviť dĺžku. Samotné kolíky sú vhodné pre všetky druhy háčikov, dokonca až do veľkosti 24s s jemným drôtom. Sú super odolné a zároveň sa ľahko používajú s malým prekrývajúcim ostňom na ich špičke, aby sa zabránilo skĺznutiu háčikov

Vnútri puzdra je sada meracích kolíkov, ktoré sú zdvihnuté, čo rybárom umožňuje rýchlo a ľahko zmerať dĺžky náväzcov pri ich viazaní, než ich vloží dovnútra. Špendlíky sú tiež extra dlhé, takže na ne môžete mať viac náväzcov, pričom púzdra majú kapacitu pre viac ako 600 montáží! 

Puzdro je extrémne odolné, pevné a chráni voči poveternostným vplyvom, s vodeodolným tesnením, ktoré udrží vaše náväzce suché a v perfektnom stave. Puzdro sme vyrobili s ľahko otvárateľnými úchytmi pre rýchly a efektívny prístup, so silným magnetickým uzamykacím systémom a na vonkajšej strane púzdra Rig Case sú dve oblasti so štítkami pre lepšiu organizáciu. Pánty na puzdre sú veľmi odolné čo predlžuje životnosť. K dispozícii sú aj vnútorné štítky. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: