Guru Aventus 4m+1m Landing Net Handle / Podberáková rúčka

Neohodnotené
Značka: GURU
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: GRD124
219,95 €
Guru Aventus 4m+1m Landing Net Handle / Podberáková rúčka
Neohodnotené
Značka: GURU
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Navrhnutý tak, aby bol neuveriteľne všestranný a bol naozaj výkonný v kombinácii všetkých dĺžok a spôsobov použitia TAK aby Vám pokryl všetky možné situácie pri vašom rybárčení. Vhodné a všestranné použitie pri bežnom, súťažnom alebo inom štýle rybolovu, s maximálnou dĺžkou 5m. Rukojäť je trojdielna plus 1m predĺženie.

Táto najnovšia rukojäť je vyrobená z vysoko kvalitného karbónu so zosilnenými vsuvkami. Vďaka tomu je ľahký, tuhý a pevný vo všetkých kombináciách. Piati metrová rukoväť je ideálna pre závodný rybolov, pre miesta, kde rybári sedia vysoko nad vodou alebo majú pred sebou vázky / vodnú vegetáciu. V mnohých súťažiach na vysokej úrovni dáva extra dĺžka podberáku rybárom maximálnu istotu, že dokážu chytiť ryby, ktorú zaseknú na väčšiu vzdialenosť.

Všestrannosť rukojäte vychádza predovšetkým zo skutočnosti, že má dva rôzne závity, ktoré sú dvojito zasadené do koncovej a druhej časti tyče. To ponúka rybárom šancu mať tenší koniec rukojäte, ktorú je možné použiť v akejkoľvek dĺžke od koncovej časti až do dĺžky 5 m. Ak by ste v konkrétnej situácii chceli supertenkú a ľahkú krátku rukojäť, nič nebráni rybárom používať iba prvú a druhú časť. Môžete použiť aj prvý druhý a tretí úsek alebo celých 5m.

Koncová časť rukovjäte tyče je zužená tak, aby samotná tyč nevyzerala príliš objemne. Tento štýl rukoväte je na rybárskej scéne veľmi populárny, ponúka maximálnu silu a tiež dáva rybárom priestor a kontrolu na podobratie a manévrovanie s podberákom vo vode, aby mohli bezproblémov podobrať aj tie najväčšie ryby. Pri použití podberáka v tejto kombinácii, prichádza na scénu 1m predĺženie, pretože poskytuje rybárom ďalší 1m dosahu a kontroly, spolu so super tuhou chrbticou druhej nasadzovacej časti spoločne s podberákovou sieťou. Predtým bolo možné mnoho podberákov, ktoré mali silnejšiu chrbticu, používať iba na krátke dĺžky.

Na zadnom konci nástavca s dĺžkou 1 m má rukoväť vo vnútri ochranný kužeľ plováka. To znižuje poškodenie zadnej časti tyče, ktorá často leží na brehu za rybárom, a taktiež zabraňuje vnikaniu piesku, nečistôt alebo kameňov. Ak ste nútení loviť z vody, veľkou výhodou u tejto podberákovej je fakt, že pláva a to vďaka koncovke ktorá je dokonale utesnená. Povrchová úprava tyče podberáka je jemne spracovaná a dokonale hladká, čo rybárom poskytuje rovnováhu medzi manévrovateľnosťou a dobrou schopnosťou uchopenia a zároveň skvelý vzhľad Samotné závity, kde je podberák zaskrutkovaný do tyče, boli súčasťou, ktorú sme chceli zaistiť, aby bola neuveriteľne pevná a spoľahlivá. Tie sú extra odolné a obaja majú dvojité oplety, ako už bolo spomenuté, pre maximálnu odolnosť.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: