SIETKA Guru Keepnet 4m River

Neohodnotené
Značka: GURU
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: GKN4R
129 €
SIETKA Guru Keepnet 4m River
Neohodnotené
Značka: GURU
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.
Guru 4M River Keepnet bola navrhnutá tak, aby pokryla všetky vaše požiadavky na riečny rybolov. Vďaka svojej dĺžke 4 metrov je to perfektna voľba pre rýchlo tečúce rieky a akúkoľvek situáciu ktorá nastane keď je potrebná maximálna dĺžka vezírka. A to predovšetkým vďaka vyvažovacím krúžkom po celej dĺžke sieťky, ktorá zaistí, že sa sieť potopí a zostane stabilná aj v rýchlo tečúcej vode.

4M River Keepnet je vybavená super odolným, rýchlo schnúcim materiálom tej najvyššej kvality, ktorý výrazne zlepšuje celkovú odolnosť siete a zlepšuje výkon na rýchlo tečúcich riekach.

Rovnako ako ostatné ochranné siete v rade Guru má aj 4M River Keepnet nadmerne veľkú hornú časť, aby bolo vloženie rýb do siete čo najjednoduchšie.

Vonkajšie kruhy po celej dĺžke siete boli použité tak aby sa zabránilo rýchlemu opotrebovaniu siete, čím sa výrazne predĺžila životnosť .

Starostlivosť o ryby je pre nás v Guru prvoradá a niekoľko kľúčových funkcií našich sietí pomáha chrániť ryby čo najviac, počinaje tmavou ochrannou povrchovou úpravou až po sieť, ktorá udržuje ryby v pokoji a bezpečí. Na vnútornú stranu sieťky sme nepridali žiadne úchyty,  cieľom je chrániť ryby pri ich návrate.
4M River Keepnet má náš spoľahlivý viacuhlový závit, ktorý vám umožňuje umiestniť sieť do ľubovoľného uhla, aby vyhovoval vašim potrebám.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: