Guru Aventus 2.7m F1 Landing Net Handle/Podberáková rúčka

Neohodnotené
Značka: GURU
Dostupnosť skladom do 7 dní
Kód: GRD125
109,96 €
Guru Aventus 2.7m F1 Landing Net Handle/Podberáková rúčka
Neohodnotené
Značka: GURU
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skladové zásoby
Skladové zásoby
V ponuke viac ako 3600 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Super tenká a neuveriteľne ľahká podberáková tyč, ktorá má vynikajúcu odolnosť! To bolo dosiahnuté použitím silnejších karbónových stien, ktoré dodávajú podberáku vynikajúcu pevnosť a zároveň mu umožňujú zostať extra tenký a citlivý. Táto podberáková tyč je neuveriteľne odolná a vo skvelom dizajne! Táto podberáková tyč je určená predovšetkým pre športový rybolov, lov menších rýb a rybolov z kanálov, kde krátka, štíhla a ľahká tyč pomáha rybárom byť efektívna, obratná. Ľudia ako Andy Bennett mali veľký podiel na testovaní a vývoji tohto produktu.

Pri testovaní tejto podberákovej tyče mnoho našich rybárov tiež zistilo, že táto tyč vďaka rýchlo manipulácii dopomôže k uloveniu viacerých rýb, ktoré sa im podarilo zaseknúť pri rýchlom rybolove, pričom Steve Ringer ju dobre využil vo Feedermasters Final v Tamar Lakes.

Pretože je tak krátka a ľahká, neprekáža a ľahko sa zje manipuluje ako pri love samotnom tak ak lovíte napríklad z vody atď. Opäť je táto tyč xtra pevná s dvojitým opletom pre maximálnu pevnosť a spoj je plne vystužený.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: