Haldorádó FermentX Method Box - Tejsavas Édes Ananász-Sladky ananas

Značka: HALDORADO
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: HD25389
5,50 €
Haldorádó FermentX Method Box - Tejsavas Édes Ananász-Sladky ananas
Značka: HALDORADO
Kamenný obchod
Kamenný obchod
Skladovými zásobami
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
1-2 pracovné dni
Skutočné skladové zásoby
Skutočné skladové zásoby
V ponuke viac ako 4000 produktov na feeder
Špecializovaný obchod
Špecializovaný obchod
Sme špecializovany obchod na FEEDER od roku 2014.

Kŕmne suroviny FermentX vyrobené mliečnou fermentáciou sú mimoriadne obľúbené v teplých letných vodách. Používa ich čoraz viac method feederových rybárov. Aby však bola vhodná na použitie metódy method feeder, je potrebné vykonať niekoľko príprav (preosievanie kŕmnej suroviny, odstránenie väčších častíc). Rybári, ktorí úspešne používajú naše produkty, sa oprávnene pýtali, prečo tieto vynikajúce nástrahy nie sú dostupné aj vo verziách optimalizovaných pre method feeder. Po jasnom sformulovaní potrieb zákazníka nám ostávalo už len vyrobiť ich v tých najlepších verziách!

Obsah balenia metódy FermentX:
- 400 gramov suchej, ochutenej kŕmnej suroviny
- 100 gramov fermentovaných malých semien
- 100 ml fermentovanej tekutiny

Použitie: obsah krabičky nasypte do vedra. Vykvasenú tekutinu zalejte suchým kŕmnym materiálom a potom zalejte presne rovnakým množstvom (1 fľaša) vody. Toto dobre premiešame a po 10-15 minútach precedíme cez sitko. Vykvasené drobné semienka potom môžete primiešať buď naraz, alebo po častiach. Ak zmes vyschne alebo nedrží dostatočne dobre, môžete a mali by ste vlhkosť podľa potreby vymeniť, na čo je najlepším riešením rozprašovač vody!

Užitočné tipy! Takto pripravená zmes je veľmi intenzívna a svieža a s úspechom ju možno použiť aj na súťažiach. Miešanie fermentovaného jedla s rybími peletami namiesto fermentovaných malých semien sa tiež niekoľkokrát osvedčilo. Zvláštna kombinácia, ale účinná!

Dostupné v 4 rôznych verziách: Kyselina mliečna Betain, Sladký ananás, Veľký kapor, Veľký amur

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: